15:37:28    donderdag, 23 mei 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 03 januari 2013 14:58 uur, laatst gewijzigd op 03 januari 2013 15:01 uur

Veel animo voor schaatsbaan

Veel animo voor schaatsbaan

Op de foto: Wethouder Wim van der Zanden maakte de prijswinnaars van de sneeuwpoppen bekend. (Foto: Mariëlle Wijffelaars)

Welgeteld 452 Boxtelaren hebben een enquête ingevuld van de fractie Balans. De partij wilde hiermee de animo voor een schaatsbaan in Boxtel peilen. Uit de reacties blijkt dat een groot deel van de respondenten enthousiast is over de plannen.

De deelnemers gaven ook tips en adviezen over de mogelijke schaatsbaan.  Zo werden onder meer ideeën gelanceerd over het materiaal van de schaatsbaan en mogelijke locaties.  De partij verwacht eind januari een definitieve analyse van de formulieren te kunnen presenteren.

Donderdagmiddag heeft Balans in het Boxtelse gemeentehuis vier sneeuwpoppen verloot onder de deelnemers aan de enquête. Wethouder Wim van der Zanden maakte de prijswinnaars bekend. R. van Loon (Newtonplein), M. Vermeulen (Vorsenpoel), F. Molink (Klaverblad) en L. Hammecher (Verlengde Hoogstraat - Sint-Michielsgestel) zijn de winnaars en ontvangen een sneeuwpop.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel SNS Bank Doornmalen electro Geld en Makelaardij Olieenzo