RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:59:53    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 19 augustus 2014 11:56 uur, laatst gewijzigd op 21 augustus 2014 15:10 uur

Veel animo voor kermiskienen

Veel animo voor kermiskienen

Op de foto: De zingende quizmaster Steven Snow (rechts) leidde de eerste editie van het kermiskienen bij de autscooters voor bijna tachtig Boxtelse senioren dinsdagmorgen in goede banen. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Rond de tachtig Boxtelse senioren waren dinsdagmorgen van de partij tijdens de eerste editie van het kermiskienen. Het evenement vond plaats op een bijzondere locatie op de Markt, namelijk de vloer waarop normaal gesproken botsauto's rijden.

De autoscooters waren voor de gelegenheid aan de zijkant van de vloer geparkeerd ten faveure van tafels en stoelen. Nadat initiatiefnemer Ivy van Geel van het project Eet met je Hart en burgemeester Mark Buijs de senioren welkom hadden geheten, ging het kermiskienen van start onder leiding van de zingende quuizmaster Steven Snow uit Waalwijk en zijn charmante assistentes Juliette en Jaimee. Mieke Boers van De Grapjurk kroop in de huid van Juliette.

Het idee om om te gaan kienen bij de autoscooters kwam van kermisambtenaar Richard Schuurs. Behalve de gemeente Boxtel leverden onder meer ook vertegenwoordigers van de promotiecampagne Beleef Boxtel, de Boxtelse centrumwinkeliers en plaatselijke horeca, Faes Entertainment en leden van de Rotary, Lions en Probus een bijdrage aan de acticviteit op de Markt. De senioren kregen tijdens het kienevenement bovendien steun van tal van vrijwilligers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie Geld en Makelaardij