RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:58:53    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 16 juli 2014 19:03 uur, laatst gewijzigd op 16 juli 2014 19:07 uur

'Veel ambulances maar niet voor ons'

\'Veel ambulances maar niet voor ons\'

Het was warm en benauwd, maar Mirelle van den Oetelaar en Jolanda Meeuwsen uit Boxtel hebben de tweede etappe van de Nijmeegse Vierdaagse woensdag 16 juli zonder moeilijkheden uitgelopen. ,,Onderweg zagen we wel veel ambulances af en aan rijden. Gelukkig niet voor ons…”

De watersproeiers waarmee bewoners van de wandelroute op de ’Dag van Wijchen’ de langeafstandsloper verkoelden, zorgden ook voor het Boxtelse duo voor de nodige verfrissing. ,,Daarnaast houden we een strak schema aan van op tijd eten, drinken en rusten. Net als gisteren vertrokken we om kwart over zes en om half drie arriveerden we weer op de Wedren”, vertelde Mirelle woensdag aan het einde van de middag.

Bij inspectie van haar voeten na afloop constateerde de Boxtelse één blaartje: ,,Behandeling door de EHBO was niet nodig; ik kon het zelf prima verzorgen. Onderweg had ik het niet eens gevoeld.”

Met nog twee dagen te gaan, verwachten Jolanda en Mirelle vrijdag zonder problemen de ’Via Gladiola’ te bereiken in Nijmegen. Een paar kilometer eerder, op een rotonde van de Rijksweg in Malden, worden zij dan aangemoedigd door Boxtelse supporters onder aanvoering van sportwethouder Herman van Wanrooij. Het vierdaagseorkest dat twee jaar op rij in de Boxtelse ’enclave’ te beluisteren was, is door bezettingsproblemen niet van de partij.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Proef Culinair Geerts advies Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro