00:05:45    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 juli 2014 10:44 uur, laatst gewijzigd op 23 juli 2014 10:45 uur

Vechtpartij in trein Boxtel

Vechtpartij in trein Boxtel

Van dinsdag op woensdag werden kort na middernacht zes personen aangehouden voor een vechtpartij in een trein die op dat moment stilstond op het station in Boxtel. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

In de trein was ruzie ontstaan tussen twee groepen. Enkele mannen uit Mierlo en Eindhoven, variërend in leeftijd van 44 tot 61 jaar kregen het aan de stok met zes jongere treinreizigers die zijn aangehouden, waaronder twee broers uit Best en een vrouw uit Mariahout.

Vooralsnog is onduidelijk wat de exacte aanleiding was voor het conflict, maar over en weer werden klappen uitgedeeld. Een van de aangehouden verdachten, een 24-jarige Bestenaar, liep letsel op aan zijn gezicht en werd daarvoor in het ziekenhuis, zijn broer beledigde na zijn aanhouding een van de agenten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Doornmalen electro Filipe Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geerts advies Olieenzo buisman optiek Huidtherapie Beleef Boxtel Toverboom TopSlank Remax-optimus Geld en Makelaardij