03:36:23    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 15 juni 2012 13:21 uur, laatst gewijzigd op 16 juni 2012 22:06 uur

Van de Wetering naar PSV

Van de Wetering naar PSV

Op de foto: Voormalig Willem II-speelster Mauri van de Wetering uit Liempde voetbalt komend seizoen voor FCE/PSV, het nieuwe vrouwenteam van FC Eindhoven en PSV. (Archieffoto Brabants Centrum).

Voetballer Mauri van de Wetering uit Liempde gaat voetballen voor FCE/PSV in Eindhoven. De oud-speelster van de amateurclubs DVG en ODC en het Tilburgse Willem II komt over van VVV Venlo.

Bij VVV komt na twee seizoenen een einde aan het vrouwenvoetbal. De complete selectie, waaronder Van de Wetering, maakt de overstap naar het nieuwe team van FC Eindhoven en PSV. De twee clubs uit de Lichtstad beginnen gezamenlijk met een vrouwenploeg die in de komende voetbaljaargang deel gaat nemen aan de nieuwe BeNe League.  

Van de Wetering omschrijft haar vertrek naar PSV op Facebook als ’a dream came true’. De Liempdse is een fanatiek supporter van de club uit de Lichtstad. Afgelopen seizoen wist ze met VVV de bekerfinale te halen, maar daarin bleek landskampioen ADO Den Haag te sterk.

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Doornmalen electro Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair