21:53:43    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 september 2013 12:25 uur, laatst gewijzigd op 25 september 2013 08:40 uur

Van de Vries lijsttrekker VVD Boxtel

Van de Vries lijsttrekker VVD Boxtel

Op de foto: Dymph van de Vries-Pennings leidt de Boxtelse VVD-campagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014.

Dymph van de Vries-Pennings (61) is vorige week gekozen tot lijsttrekker van VVD-afdeling Boxtel in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Van de Vries volgt Paul van Hellemondt op, die momenteel de eenmansfractie van de liberalen in de Boxtelse gemeenteraad vormt.

Sinds vijf jaar is Van de Vries politiek actief voor haar partij als lid van de raadscommissie Maatschappelijke Zaken in de gemeente Boxtel.

Als geboren en getogen Boxtelse runde Van de Vries jarenlang, samen met haar ouders en zus, camping en caravanbedrijf Den Bergh aan de Achterberghstraat. Momenteel werkt ze bij United Coffee in 's-Hertogenbosch, waar onder meer consumentenservice tot haar takenpakket behoort.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Gemeente Boxtel Proef Culinair