11:55:21    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 december 2012 11:52 uur, laatst gewijzigd op 11 december 2012 11:53 uur

Van Ranststraat op de schop

Van Ranststraat op de schop

Op de foto: Om het zandbed te beschermen tegen vorst is het afgedekt met oranje zeil. Zo kunnen de straatmakers toch aan het werk blijven. (Foto: Henk van Weert).

De Van Ranststraat is de voorbije weken flink op de schop gegaan. De riolering is vernieuwd en vervangen door een infiltratieriool waarmee schoon hemelwater voortaan wordt gescheiden van het afvalwater. Als alles volgens planning verloopt en het weer geen roet in het eten gooit, moet aannemingsbedrijf Van den Boomen uit Liempde het karwei vóór de kerstvakantie opleveren.

Bij Rien en Sjan van Meersbergen van de gelijknamige slagerij op de hoek van de straat staat een pan te pruttelen. De medewerkers van Van den Boomen en de stratenmakers van onderaannemer Smulders uit Berlicum worden tussen de middag getrakteerd op een heerlijke kop zelfgemaakte erwtensoep. ,,De aannemer houdt er ongevraagd rekening mee dat onze zaak bereikbaar blijft. En voor ons is het kleine moeite om de werklui blij te maken met een kom soep tussen de middag", vertelt Rien die in Boxtel vooral bekend staat als de Zultkoning.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Geerts advies Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro