18:35:08    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 23 mei 2011 12:42 uur

Van Moorsel met FC Den Bosch uitgeschakeld

De Boxtelse profvoetballer Paco van Moorsel is zondag met zijn club FC Den Bosch uitgeschakeld voor de play-offs om promotie/degradatie. De ploeg uit de Jupiler League verloor het uitduel met eredivisionist Excelsior in Rotterdam met 3-1 nadat de thuiswedstrijd donderdagavond in ’s-Hertogenbosch in 3-3 was geëindigd.

Boxtelaar Paco van Moorsel was in het eerste duel met Excelsior twee keer trefzeker, maar dat mocht uiteindelijk niet baten. De thuisspelende Bosschenaren gaven donderdag in de slotfase een 3-1 voorsprong uit handen. Het was Tim Vincken die de bezoekers uit Rotterdam in de 83e en 84e minuut weer op gelijke hoogte bracht. Vervolgens bleek Excelsior zondagmiddag in eigen huis te sterk voor de Brabanders. De Rotterdammers komen in de derde en beslissende ronde van de play-offs nu uit tegen Helmond Sport. FC Zwolle moet het opnemen tegen VVV Venlo.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geerts advies Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen