15:55:07    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 31 december 2013 13:15 uur, laatst gewijzigd op 31 december 2013 13:17 uur

Van Maasakkers weer naar Boxtel

Van Maasakkers weer naar Boxtel

Op de foto: Gerard van Maasakkers en Harry Hendriks, gefotografeerd tijdens hun optreden in Podium Boxtel in het voorjaar van 2013. (Foto: Peter de Koning).

Gerard van Maasakkers is vrijdag 10 januari de eerste artiest die in 2014 op de bühne staat in Podium Boxtel. De zanger, die jaarlijks te gast is in de theaterzaal aan de Burgakker, treedt ook dit keer op met de Boxtelse gitarist Harry Hendriks.

Van Maasakkers reist momenteel langs de theaters in Nederland met de voorstelling Allez. Daarin dragen zijn woorden en muziek bij aan de levenslust die de Brabander wil uitstralen. Allez volgt op Lijflied waarmee hij vorig theaterseizoen in Podium Boxtel te zien was.

De voorstelling in Podium Boxtel begint om 20.15 uur. Kaarten zijn nog uitsluitend verkrijgbaar bij het UITpunt in de bibliotheek aan de Burgakker en kosten 19,50 euro. Lees meer op www.podiumboxtel.nl.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe buisman optiek Toverboom Olieenzo Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Alfa Meubelmakerijdenberg Geerts advies Podium Boxtel Elan Bikes support Huidtherapie