18:55:07    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 06 november 2012 09:48 uur, laatst gewijzigd op 06 november 2012 15:28 uur

Van Hees 'Kapsalon van Brabant'

Van Hees \'Kapsalon van Brabant\'

Op de foto: De medewerkers van Haartrend van Hees gingen maandag met twee awards naar huis: de prijs voor 'Leukste kapsalon van Brabant' en 'meeste creativiteit bij het werven van stemmen'.

Eind oktober werd bekend dat de vestiging van Haartrend Van Hees in winkelcentrum Oosterhof de meeste stemmen van Noord-Brabant heeft binnengehaald bij de verkiezing 'Leukse kapsalon van Nederland'. Tijdens de uitreiking in Utrecht won Van Hees maandag ook een award voor meeste creativiteit bij het werven van stemmen.

Alle provinciale winnaars kwamen maandag bijeen in Utrecht. Daar presenteerden zij zich voor een vakjury. Style & Beauty uit Burgum werd uiteindelijk door de jury uitgeroepen tot landelijke winnaar.

Haartrend Van Hees haalde in Noord-Brabant 524 stemmen binnen. Voor iedere stem ging er een bepaald bedrag naar de goede doelen Pink Ribbon, War Child en Clini Clowns. Pink Ribbon kreeg een bedrag van 1.300,95 euro, War Child ging met 663,30 euro naar huis en voor Clini Clowns was er een cheque van 1.054,40 euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen