02:41:23    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 02 december 2013 10:07 uur, laatst gewijzigd op 02 december 2013 11:54 uur

Van Gerwen te sterk voor Taylor

Van Gerwen te sterk voor Taylor

Op de foto: De Boxtelse topdarter Michael van Gerwen in extase na weer een geslaagde worp. (Archieffoto: Lawrence Lustig/PDC).

Darter Michael van Gerwen heeft zondagavond opnieuw een aansprekende titel aan zijn toch al rijke palmares toegevoegd. De Boxtelaar, die tegenwoordig in Vlijmen woont, won het lucratieve Players Championship 2013 door in de eindstrijd Phil Taylor te verslaan met 11-7.

Van Gerwen verdiend met zijn zege ruim 72.000 euro. Aanvankelijk leek Taylor met de overwinning aan de haal te gaan, maar 'Mighty Mike' kwam knap terug van een 3-6 achterstand en was vervolgens niet meer te stoppen. Eerder had hij al korte metten gemaakt met de Engelsen Wes Newton (9-4) en Andy Hamilton (10-5) in de kwartfinale en halve finale.

De Players Championship Finals is een dartstoernooi van de profbond PDC. Aan het evenenement nemen de 32 darters deel die op de zogeheten vloertoernooien van het het voorafgaande jaar het beste gepresteerd hebben.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Podium Boxtel Geld en Makelaardij Elan Bikes support Alfa Café zaal Kloosterzicht Toverboom EmielTechniek Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Beleef Boxtel TopSlank Olieenzo