RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:36:51    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 18 januari 2012 17:28 uur, laatst gewijzigd op 20 januari 2012 10:00 uur

Van Eijndhoven hofleverancier

Van Eijndhoven hofleverancier

Op de foto: Jeugdprinses Martje, adjudant Joop en de raad van elf benoemen bakker Jos van Eijndhoven tot 'Hofleverancier'. (Foto: Albert Stolwijk).

Bakker Jos van Eijndhoven zorgt jaarlijks voor iets lekkers bij de pronkzittingen van het Liempdse jeugdcarnaval. Hij nodigde jeugdprinses Martje (Maartje Brands), adjudant Joop van der Eerden en hun hele raad van elf gistermiddag uit om worstenbroodjes te maken in de bakkerij. Als dank kreeg hij van de kinderen een vlag met de titel ’Hofleverancier’.

Prinses Martje vindt het superleuk dat zij, haar adjudant en de jeugdraad zijn uitgenodigd bij de bakkerij. In ruil hiervoor kreeg Van Eijndhoven woensdag een geel met blauwe vlag van de kinderen waarop in grote letters ’Hofleverancier’ staat. ,,Ik ben hier heel trots op en zal hem straks in mijn winkel ophangen”, aldus Jos.

Lees meer in het Brabants Centrum van donderdag 19 januari.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Olieenzo Gemeente Boxtel SNS Bank