06:55:02    donderdag, 18 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 20 februari 2014 12:20 uur, laatst gewijzigd op 20 februari 2014 12:20 uur

'Van Coothhoeve beste locatie'

\'Van Coothhoeve beste locatie\'

De gemeenteraad van Boxtel praat dinsdag 25 februari over de invulling van De Kleine Aarde. Plannen van kenniscentrum Triple E staan hierin centraal, maar ook de Boxtelse ondernemers Geeske van den Akker en Rick Groenewegen lanceerden een plan. Het tweetal wil graag een pannenkoekenrestaurant starten in de Van Coothhoeve.

Tijdens de vergadering van de raadscommissie Ruimtelijke Zaken kwam vorige week ook het plan van de Boxtelaren ter sprake. Enkele fracties gaven aan enthousiast te zijn. ,,We schatten onze kansen op vijftig procent", meldde Van den Akker deze week. ,,We zijn in ieder geval blij dat ongeveer de helft van de politieke partijen heel positief was over ons idee."

De ondernemers zien de Van Coothhoeve als ideale plek voor een pannenkoekenrestaurant. Ze hebben ook andere mogelijkheden bekeken, maar waren daar minder enthousiast over. ,,De mooie omgeving en grote ruimte zijn perfect", aldus Van den Akker. ,,Mocht ons plan dinsdag niet gesteund worden, dan gaan we verder kijken. Maar we hebben goede hoop."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel