RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:45:29    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 17 juli 2012 15:52 uur, laatst gewijzigd op 17 juli 2012 15:57 uur

Van Brummen start 3 september

Van Brummen start 3 september

Op de foto: Hans van Brummen, nu nog woonachtig in Oosterhout, maar binnenkort gevestigd in Breda, wordt maandag 3 september geïnstalleerd als waarnemend burgemeester van Boxtel. (Archieffoto: Peter de Koning).

Hans van Brummen krijgt tijdens een extra raadsvergadering op maandag 3 september de ambtsketting omgehangen als waarnemend burgemeester van Boxtel. Frank van Beers neemt vrijdag 10 augustus afscheid, ook tijdens een extra raadsvergadering met aansluitend een receptie.

Van Brummen, die eind juni door commissaris van de koningin Wim van de Donk werd aangewezen als tijdelijk opvolger van Van Beers, heeft inmiddels informeel kennisgemaakt met de wethouders, de gemeentesecretaris en het managementteam van de gemeente Boxtel, zo meldde locoburgemeester Wim van der Zanden dinsdag.

Frank van Beers verruilt de Boxtelse ambtsketting met de voorzittershamer van zorginstelling Cello, waar hij vanaf 16 augustus deel uitmaakt van een tweekoppig bestuur. In de uitnodiging die vorige week werd verspreid voor de afscheidsreceptie benadrukt hij geen cadeaus te willen ontvangen op 10 augustus: ,,Mijn werk als burgemeester van onze prachtige gemeenschap was geschenk genoeg." Voor mensen die toch niet met lege handen naar het gemeentehuis willen komen, staat in de raadzaal een collectebus opgesteld waarin bijdragen kunnen worden gestort voor de Heilig Bloedprocessie.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Gemeente Boxtel Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Doornmalen electro