RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:51:40    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 12 september 2012 12:04 uur, laatst gewijzigd op 12 september 2012 12:14 uur

Van Brummen naar stembureaus

Van Brummen naar stembureaus

Op de foto: Burgemeester Hans van Brummen bracht woensdagochtend een bezoek aan enkele stembureaus in het Boxtelse centrum, waaronder het NS-station. (Foto: Gerard Schalkx).

De kersverse burgemeester van Boxtel Hans van Brummen (PvdA) maakt op de dag van de Tweede Kamerverkiezingen een rondgang langs verschillende stembureaus in de gemeente Boxtel. In de ochtenduren bracht hij woensdag met de fiets onder meer een bezoek aan het NS-Station, woonzorgcentrum Simeonshof en het Ursulagebouw.

Van Brummen doet vanmiddag, met de scooter, enkele stemlokalen aan die verder van het Boxtelse centrum liggen, waaronder in Liempde en Lennisheuvel. ,,Ik vind het belangrijk om van de leden van de stembureaus te horen hoe alles verloopt, of er nog problemen zijn en hoe de opkomst is", liet Van Brummen woensdag weten. 

Hij vervolgt: ,,Daarnaast laat ik me niet alleen informeren over de verkiezingen, maar grijp ik deze gelegenheid ook aan om me door gemeentesecretaris Jan Fraanje bij te laten praten over verschillende ontwikkelingen die in Boxtel spelen. Een voorbeeld daarvan is de leegstand in het centrum van de gemeente, die me overigens meevalt, zeker in vergelijking met andere dorpen en steden."

       

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro