16:31:03    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 15 mei 2012 15:39 uur, laatst gewijzigd op 15 mei 2012 15:41 uur

Van Beers doet geboorteaangifte

Van Beers doet geboorteaangifte

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers deed dinsdag aangifte van de geboorte van Sterre van de Laarakker. (Foto: Albert Stolwijk).

Burgemeester Frank van Beers heeft dinsdagmiddag in het Boxtelse gemeentehuis aangifte gedaan van de geboorte van Sterre van de Laarakker. Tevens werd het meisje ingeschreven in het register van overlijden.

Omdat nabestaanden van de baby zich nog niet gemeld hebben, draagt de gemeente Boxtel zorg voor de aangifte van geboorte én overlijden van het meisje. ,,Het is ontzettend triest dat deze twee aktes tegelijkertijd opgemaakt moeten worden", aldus burgemeester Van Beers.

Sterre wordt woensdag om 10.00 uur begraven op begraafplaats Munsel. De uitvaart is toegankelijk voor publiek. Van Beers: ,,We willen haar hiermee een mooi plekje geven en op een nette manier afscheid nemen van dit kindje."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Beleef Boxtel Elan Bikes support Toverboom Olieenzo Meubelmakerijdenberg TopSlank Alfa Remax-optimus Doornmalen electro buisman optiek