00:46:19    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 29 juli 2014 17:24 uur, laatst gewijzigd op 29 juli 2014 17:24 uur

VVV houdt historische wandelingen

VVV houdt historische wandelingen

De Boxtelse VVV houdt ook deze week twee cultuurhistorische wandelingen. Tot en met eind augustus wordt elke week koers gezet naar de mooiste plekjes van hartje Boxtel. Alle tochten beginnen om 19.00 uur.

Woensdag 30 juli staat de wandeling van de VVV in het teken van de Binnendommeltjes, die negen eeuwen lang door Boxtel stroomden. Donderdag 31 juli staat de wandeling in en om de Heilig Hartkerk op het programma. De route start met een inkijkje in de kerk. Volgend jaar worden de deuren van de kerk gesloten en zal het interieur worden ontmanteld.

De route Heilig Hartkerk start bij deze kerk aan de Baroniestraat; de overige wandeltochten vertrekken vanaf de binnenplaats van de VVV aan de Markt 36. Wie wil deelnemen, kan zich vooraf melden bij de VVV via telefoonnummer 06-22 56 20 01 of e-mail: info@vvvboxtel.nl. Meelopen kan ook zonder aanmelding, maar dan dient men vóór 19.00 uur bij de VVV aanwezig te zijn. Deelname kost twee euro per persoon.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Olieenzo Geerts advies EmielTechniek Toverboom Filipe Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg TopSlank Remax-optimus buisman optiek Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie