23:34:13    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 17 december 2013 14:09 uur, laatst gewijzigd op 17 december 2013 14:11 uur

VION benoemt nieuwe CEO

VION benoemt nieuwe CEO

De raad van commissarissen van VION Food Group benoemt Michiel Herkemij (49) in de functie van CEO en voorzitter van de raad van bestuur.

Herkemij heeft ruime internationale ervaring in de sector en gaf leiding aan verschillende bedrijven in transitie, zo meldt het Boxtelse vleesconcern. Als topman van Douwe Egberts Master Blenders was hij onder andere verantwoordelijk voor de verzelfstandiging van het bedrijf na afsplitsing van Sara Lee.

Eerder was Herkemij betrokken bij de acquisitie en integratie van de bierdivisie van FEMSA voor Heineken en vervulde hij aansluitend de CEO- positie in Mexico. Daarvoor werkte hij vanuit Nigeria als CEO van Nigerian Breweries, een belangrijke werkmaatschappij van Heineken. Voor FrieslandCampina leidde hij operaties in Azië, Afrika en het Midden-Oosten.

,,Herkemij gaat een nieuwe strategische koers uitzetten, verder bouwen aan de nieuwe foodstructuur en de kwaliteit van VION en haar producten”, aldus VION. Hij start per 15 januari 2014. (Foto: VION).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Olieenzo Podium Boxtel buisman optiek Toverboom Café zaal Kloosterzicht Alfa Geerts advies Huidtherapie Filipe Geld en Makelaardij Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel