19:40:08    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 13 mei 2012 01:06 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2012 08:48 uur

Uitslaande schuurbrand in Esch

Uitslaande schuurbrand in Esch

Op de foto: Een leegstaande schuur op een terrein tussen de Postelstraat en Dorpsstraat in Esch brandde volledig uit. (Foto: Persburo Sander van Gils).

UPDATE - Een leegstaande schuur tussen de Postelstraat en de Dorpsstraat in Esch brandde zaterdagnacht geheel uit. Omwonenden die opgeschrikt werden door de metershoge vlammen alarmeerden om iets na halfeen de brandweer. Met man en macht werd er gewerkt om overslag naar een aangrenzend woonhuis en een paardenstal te voorkomen.

De complete brandweer van Haaren rukte uit en ook een blusgroep uit Boxtel werd ingezet. Uiteindelijk moest er een kraan aan te pas komen om de brandende restanten uit elkaar te trekken en te kunnen blussen. Omdat de brand aan het begin van de nacht woedde en van afstand goed waarneembaar was, kwam er veel publiek op af.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank EmielTechniek Geerts advies buisman optiek Podium Boxtel Toverboom Beleef Boxtel Alfa Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Geld en Makelaardij Doornmalen electro