16:59:12    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 24 juli 2014 14:44 uur, laatst gewijzigd op 24 juli 2014 14:47 uur

Uitreiking prijzen Tourspel

Uitreiking prijzen Tourspel

Meteen na de finish van de laatste etappe in de Tour de France op de Champs Élysées in Parijs worden de prijswinnaars van het Liempds Tourspel in het zonnetje gezet. Sportwethouder Herman van Wanrooij reikt zondag 27 juli vanaf 20.00 uur de prijzen in De Durpsherberg aan de Dorpsstraat in Liempde. Mogelijk wordt ook nog contact gelegd met Liempdenaar Koen de Kort, de renner die deelneemt aan de Tour de France.

In totaal wordt 1.105 euro aan prijzengeld uitgekeerd: dagprijzen, de top tien in het eindklassement en de rode lantaarn. Bovendien gaat de deelnemer die het beste voorspelde op welke plek De Kort eindigde met 100 euro naar huis. Aan het Tourspel is ook een goed doel verbonden: de Jeugdsoos. Het bestuur krijgt zondagavond een cheque uitgereikt.

De Kort, ambassadeur en deelnemer aan de Tour de France, kan niet aanwezig zijn. De finish van de Tour de France is namelijk pas omstreeks 19.30 uur. In alle hectiek en het feestgedruis probeert de organisatie via Skype verbinding te krijgen met de Liempdenaar. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel buisman optiek Filipe Toverboom Huidtherapie EmielTechniek Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg TopSlank