20:49:28    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 01 november 2012 16:28 uur, laatst gewijzigd op 01 november 2012 17:26 uur

Uitreiking BOT uitverkocht

Uitreiking BOT uitverkocht

Op de foto: Wim van Oers van Van Oers Group kreeg in 2010 de Boxtelse Ondernemers Trofee uit handen van Sylvan Hexspoor, de winnaar van 2008. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee in Podium Boxtel is uitverkocht. De uitreiking wordt bijgewoond door 250 bezoekers.

Donderdag 15 november wordt door de Juniorkamer Dommelland een feestelijke bijeenkomst gehouden waar bekend wordt gemaakt wie aan de haal gaat met de felgebeerde onderscheiding.

Dit jaar zijn er zeven genomineerde ondernemers, die de voorbije weken allemaal zijn voorgesteld in Brabants Centrum. Komende week is de laatste aflevering te lezen.

In willekeurige volgorde zijn de kanshebbers Het IJscafé, Dinercafé Knus, Taxicentrale De Meierij, Helicon Opleidingen, D&M Holland, Tiga Health & Beauty en Fysiotherapiepraktijk Verzijden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Proef Culinair