15:39:27    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 17 juli 2014 15:54 uur, laatst gewijzigd op 17 juli 2014 15:55 uur

Two of Us speelt op Franse camping

Two of Us speelt op Franse camping

Op de foto: Jos Vervoort (rechts) en Adrie van Osch vermaken de campinggasten in Pont-de-Vaux. (Foto: Albert Stolwijk).

Het Boxtelse popduo Two of Us treedt zaterdag 19 en zondag 20 juli op in het Franse dorpje Pont-de-Vaux. Jos Vervoort en Adrie van Osch vormen beide dagen voor het derde jaar op rij een ’levende jukebox’ op camping Aux Rives du Soleil van oud-Boxtelaar Willie van Schijndel.

Het is zeven jaar geleden dat Van Schijndel de camping ten noorden van Lyon overnam. Bij de viering van het eerste lustrum werden in 2012 diverse festiviteiten op touw gezet, waaronder de optredens van Two of Us. Het duo is vooral bekend van haar Beatles-covers, maar speelt ook nummers van andere popartiesten.

Vervoort, zwager van campinghouder Van Schijndel, hoopt dat Boxtelaren die momenteel in de buurt van het Franse plaatsje vakantie vieren de gelegenheid aangrijpen om ook even te komen luisteren in Pont-de-Vaux. ,,We maken er een gezellig tuinfeest van, zowel zaterdagavond als zondagmiddag.”

Meer informatie over de camping van Willie van Schijndel in Frankrijk is te vinden op www.rivesdusoleil.com.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Filipe buisman optiek TopSlank Olieenzo Doornmalen electro Toverboom Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Podium Boxtel