RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:35:10    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 29 mei 2014 17:04 uur, laatst gewijzigd op 30 mei 2014 12:37 uur

Tweede klasse lonkt voor ODC

Tweede klasse lonkt voor ODC

Op de foto: ODC en Rood-Wit Veldhoven speelden op Hemelvaartsdag de eerste wedstrijd in de finale van de nacompetitie. (Foto: Peter de Koning).

ODC heeft op Hemelvaartsdag de eerste wedstrijd van de finale in de nacompetitie gewonnen. In sportpark Molenwijk werd tegenstander Rood-Wit uit Veldhoven met 1-0 geklopt. Bij een goed resultaat promoveert de Boxtelse formatie zondagmiddag naar de tweede klasse.

In een niet altijd goede, maar wel spannende wedstrijd waren ODC en Rood-Wit erg aan elkaar gewaagd. Het spel speelde zich vooral in de eerste helft vooral af op het middenveld. Beide ploegen leden veelvuldig balverlies, het spel oogde rommelg en de teams leken gespannen.

ODC, de nummer twee in de derde klasse, hoopt via de nacompetitie de sprong naar de tweede klasse te kunnen maken. Rood-Wit vecht eveneens voor promotie naar de tweede klasse. Voldoende ingredienten dus voor een zinderend duel.

In de tweede helft leek Rood-Wit het duel te gaan domineren, maar was het Rob Scholten die ODC in de 68e minuut op voorsprong bracht. Via een aanval over de rechterflank soleerde hij het strafschopgebied binnen en passeerde hij de keeper van de gasten met een bekeken schot.

Na deze treffer zette ODC alles op alles om de voorsprong vast de houden. De ploeg van coach Jeroen van Bezouwen beleefde enkele benauwde momenten, maar hield ook in een lange blessuretijd stand. Het eindsignaal werd met gejuich ontvangen. ,,Op weg naar Veldhoven, op weg naar de tweede klasse", concludeerde de speaker.

ODC speelt zondag 1 juni om 14.30 uur in sportpark De Korze in Veldhoven voor promotie en rekent op de komst van veel supporters.

 

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen