12:08:47    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 16 oktober 2013 09:52 uur, laatst gewijzigd op 16 oktober 2013 09:53 uur

Tweede energiecafé in Boxtel

Tweede energiecafé in Boxtel

Op de foto: De Eenergiecoöperatie Boxtel houdt volgende week haar tweede Energiecafé. Vorige week werden onder regie van de ECBoxtel zonnepanelen geplaatst in de Van Coothstraat. (Foto: Peter de Koning).

Grand café Rembrandt aan de Rechterstraat in Boxtel is maandag 21 oktober het decor van het tweede Energiecafé Boxtel. De organisatie van de bijeenkomst is in handen van de Energiecoöperatie Boxtel.

Het Energiecafé Boxtel staat ditmaal in het teken van energiebesparing. Bezoekers krijgen tijdens de avond informatie over maatregelen die de energierekening naar beneden kunnen brengen en technische oplossingen die helpen om energie in huis te besparen.

Het Energiecafé wordt afgetrapt door Arno Vlooswijk van Thermolab. Hij doet onderzoek naar de manieren waarop mensen en dieren hun lichaamstemperatuur reguleren en vertaalt dat naar slimme oplossingen voor energiebesparing.

Vervolgens is er een aantal informatietafels waar bezoekers onder meer informatie krijgen over isolatie, warmtepompen, energiescans, led-verlichting en andere besparingsmaatregelen, ook die geen geld hoeven te kosten.

Het Energiecafé Boxtel opent op 21 oktober om 20.00 uur. De toegang is gratis.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus TopSlank Olieenzo Geerts advies Doornmalen electro Elan Bikes support Filipe Geld en Makelaardij Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie buisman optiek Beleef Boxtel Alfa EmielTechniek