RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:37:24    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 18 mei 2014 17:23 uur, laatst gewijzigd op 18 mei 2014 18:25 uur

Twee lintjes bij Zaalvoetbal Boxtel

Twee lintjes bij Zaalvoetbal Boxtel

Op de foto: Beeld van de slotwedstrijd van Zaalvoetbal Boxtel. Het duel tussen Autorijschool Gestel en Van Stekelenburg Bloemen eindigde in 0-0, het eerstgenoemde team won na 15 penalty's. (Foto: Peter de Koning).

Burgemeester Mark Buijs heeft zaterdagavond tijdens de slotavond van de Boxtelse zaalvoetbalcompetitie in sportcomplex De Braken twee koninklijke onderscheidingen. Zowel voorzitter Hans de Kort als penningmeester Frans van den Bosch werden benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau.

Buijs omschreef beide gedecoreerden als belangrijke kartrekkers van de plaatselijke zaalvoetbalsport. Beiden toonde zich verrast door de koninklijke onderscheiding en werden tijdens de feestavond door de aanwezigen uitgebreid gefeliciteerd.

De slotavond begon met een wedstrijd tussen de teams van Autorijschool Gestel (zaterdagkampioen) en Van Stekelenburg Bloemen; het team van maandagkampioen De Comsche Hoeve dat aanvankelijk op het wedstrijdformulier stond, kon niet in actie komen. Mede dankzij uistekend keeperswerk bleef de stand 0-0 en moesten na verlenging strafschoppen genomen worden. Na vijftien penalty’s won het team van Autorijschool Gestel.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 22 mei. Vanwege een communicatiestoornis konden door de media bij de uitreiking van de lintjes geen foto's worden gemaakt. De gedecoreerden worden deze week alsnog geportretteerd.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Olieenzo Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro