01:21:55    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 10 november 2013 09:36 uur, laatst gewijzigd op 11 november 2013 12:28 uur

Twee gewonden op Keulsebaan

Twee gewonden op Keulsebaan

Op de foto: Net als vier weken geleden belandde een auto tegen een boom in de berm van de Keulsebaan. (Foto: Persburo Sander van Gils).

UPDATE - Op dezelfde plek als een maand geleden raakte zaterdagavond een auto van de weg op de Keulsebaan en kwam tot stilstand tegen een boom. De twee inzittenden raakten gewond, maar wisten zelf het zwaar beschadigde voertuig te verlaten.

Nadat hij met zijn rechterwiel in de berm terechtkwam, kon de 41-jarige Boxtelse bestuurder zijn auto niet op de weg houden. Het voertuig was afkomstig van afkomstig van de rijksweg A2 en reed in de richting van rotonde De Goor.

Andere weggebruikers die het eenzijdig ongeval zagen gebeuren', schoten te hulp. De toegesnelde politie sloot een deel van de rijbaan af, terwijl GGD’ers zich ontfermden over de slachtoffers. De bestuurder kon met een pijnlijk knie naar huis, maar de 37-jarige passagier, ook woonachtig in Boxtel, werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep een sleutelbeenfractuur op.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Olieenzo