RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:00:53    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 24 mei 2014 17:31 uur, laatst gewijzigd op 26 mei 2014 11:00 uur

Twee doden bij autobrand A2

Twee doden bij autobrand A2

Op de foto: Een 42-jarige vrouw uit Veldhoven en haar 10-jarig zoontje kwamen zaterdagmiddag om het leven bij een ongeval op de rijksweg A2. Hun voertuig brandde uit. (Foto: Sander van Gils).

UPDATE - Bij een ongeval op de oostelijke weghelft van de rijksweg A2 op zaterdag 24 mei zijn aan het begin van de middag twee inzittenden van een personenauto om het leven gekomen. Het gaat vrijwel zeker om een 42-jarige vrouw uit Veldhoven en haar 10-jarig zoontje, zo meldde de politie maandagochtend.

De auto waarin ze zaten brandde uit tussen ecoduct Het Groene Woud en tankstation Ooiendonk. Andere weggebruikers hebben vergeefs getracht het tweetal uit de personenwagen te halen. Het uitgebrande voertuig botste met een andere auto waarvan de inzittenden ongedeerd bleven. Of de botsing ontstond vóór of na de brand is nog altijd onduidelijk, meldt de politie. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

De A2 was in de richting van ’s-Hertogenbosch urenlang volledig afgesloten; verkeer werd omgeleid. Brandweerploegen uit Boxtel en Liempde werden ingezet bij de hulpverlening.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Proef Culinair