01:00:42    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 18 april 2012 16:06 uur, laatst gewijzigd op 18 april 2012 16:08 uur

Twee dagen Boer zoekt Band

Twee dagen Boer zoekt Band

Op de foto: DesdeKunst is een van de bands die zondag 22 april optreedt op Boer zoekt Band. (Foto: Marc Cleutjens).

Festival Boer zoekt Band is niet meer weg te denken van de Boxtelse evenementenkalender. Na een bescheiden start in 2008 begroeten de organisatoren Guido van Eijk en Jeroen van Lier zaterdag 21 en zondag 22 april twaalf bands, zangers en deejays in en om café D’n Boer aan de Corpus. Bezoekers kunnen met de aankoop van een uniek T-shirt Alpe d’HuZes steunen.

Jolanda en Marion van Erp van café D’n Boer bereiden zich momenteel voor op het fietsevenement voor KWF Kankerbestrijding en weten zich gesteund door Boer zoekt Band. Wie een festivalshirt koopt voor 15 euro, steunt direct het goede doel. Daarnaast is een gratis gadget verkrijgbaar omdat het festival dit jaar het eerste lustrum viert.

Muziek staat echter centraal. Zaterdag 21 april omvat het programma vanaf 20.00 uur gratis optredens in de kroeg van achtereenvolgens Sixback, Fabulis Company en Dorpsstraat Ons Dorp. Op de grote festivaldag zijn er op zondagmiddag en -avond afwisselend binnen- en buitenoptredens van achtereenvolgens Brawnheads, Milestones From The Underground Scene, Barefoot Trilbees, DesdeKunst, Black Hawks, Lobo do Asfalto (Brazilië), Urban Jungle en The Herriecanes. Deejay Peter van As draait op zondag platen in de kroeg.

Brabants Centrum besteedt in haar editie van donderdag 19 april uitgebreid aandacht aan festival Boer zoekt Band. Meer informatie: www.stichtingboerzoektband.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel TopSlank Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Filipe Elan Bikes support buisman optiek Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies EmielTechniek Toverboom