RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:28:00    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 14 augustus 2013 11:10 uur, laatst gewijzigd op 14 augustus 2013 11:22 uur

Tumult in Dr. De Brouwerlaan

Tumult in Dr. De Brouwerlaan

Op de foto: In totaal werden zeven politieauto's en een ambulance naar de familieruzie in Dr. De Brouwerlaan gestuurd. (Foto: Mark van der Pol, Mooi Boxtel).

Dinsdagavond ontstond veel beroering in de Dr. De Brouwerlaan als gevolg van een burenruzie tussen familieleden. Een 19-jarige Boxtelaar is aangehouden nadat hij een politieman wilde aanrijden. De agent heeft aangifte gedaan van doodslag.

De politie werd dinsdagavond rond half negen gealarmeerd vanwege een ruzie bij een woning tegenover het wooncomplex Brouwershof. Er was er ruzie tussen familieleden die bij elkaar in de straat wonen. Terwijl agenten met enkele mogelijke betrokkenen stonden te praten, kwamen twee auto’s met hoge snelheid aanrijden en deze stopten bij de woning waar het tumult zich voordeed. Een van de bestuurders stapte uit en mengde zich in het rumoer. De andere automobilist bedacht zich en reed ’vol gas’ weg; een politieman die naast de auto stond, moest snel wegspringen om te voorkomen dat hij werd aangereden. De man is aangehouden en zijn auto is in beslag genomen.

De politie bemiddelde bij de familieruzie. Door de grote toeloop werden uit voorzorg in totaal zeven surveillance-eenheden naar het incident gestuurd. Ook kwam een ambulance ter plaatse. Een betrokken vrouw was tijdens het incident onwel geworden en werd naar het ziekenhuis gebracht.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Natasja fashion Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Zwanenberg adviesgroep SNS Bank Tiga Rijschool Dolman Modecentrum Frans Theelen Kindertuin TopSlank 040Fit Doornmalen electro Gemeente Boxtel Geerts advies Huidtherapie Toverboom Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Koppelmans