RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:22:01    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 19 november 2012 12:25 uur, laatst gewijzigd op 19 november 2012 14:45 uur

Truck gestolen op Ladonk

Truck gestolen op Ladonk

Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 november een truck van transportbedrijf G. Kluytmans aan de Industrieweg gestolen. De dieven kwamen volgens directeur Kees Kluytmans op het afgesloten terrein door vanaf het fietspad aan de achterkant over de omheining te klimmen.

Sinds de aanleg van het fietspad tussen Lennisheuvel en de milieustraat aan de Kruisbroeksestraat, circa tien jaar geleden, is er regelmatig sprake van vandalisme, inbraak en overlast, zegt Kluytmans. ,,Het lijkt er wel een getto. Criminelen scholen daar voortdurend samen. We hebben zelfs kogelgaten in de ramen van ons bedrijf..." De ondernemer dringt er bij het gemeentebestuur van Boxtel op aan maatregelen te nemen om de overlast tegen te gaan.

De oplegger is door de dieven losgekoppeld en vervolgens wisten zij de truck te starten zonder autosleutels. Door een poort aan de voorkant van het bedrijf aan de Industrieweg te forceren, maakten de inbrekers zich uit de voeten. De schadepost beloopt naar schatting honderdduizend euro.

,,Het is mogelijk dat de truck wordt gebruikt om elders een diefstal te plegen, maar dan komen de dieven bedrogen uit. Alleen onze opleggers passen erop. Maar waarschijnlijker is dat de truck wordt gestript en in onderdelen wordt verkocht", aldus Kluytmans. Zijn Volvo-dealer meldde dat in een maand tijd als vijf trucks in Brabant zijn weggehaald.

Kluytmans heeft bij de politie aangifte gedaan van de diefstal. Hij hoopt dat mensen die het voertuig met het kenteken BX-NR-92 zien rijden contact opnemen. Zij kunnen bellen naar (0411) 67 34 19.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro SNS Bank Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg