09:50:46    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 04 juni 2012 21:55 uur, laatst gewijzigd op 04 juni 2012 22:38 uur

Tossy de Man kandidaat wethouder

Tossy de Man kandidaat wethouder

Op de foto: Tossy de Man (rechts) ontving in oktober 2011 met wethouder Anton van Aert PvdA-coryfee Frans Timmermans in Boxtel. (Foto: Henk van Weert).

Tossy de Man-Pollman uit Liempde is de beoogde opvolger van wethouder Anton van Aert in het gemeentebestuur van Boxtel.

De Man is momenteel fractievoorzitter in de Boxtelse gemeenteraad namens PvdA/GroenLinks en werd al eerder getipt als opvolger van Van Aert, die per 1 september burgemeester wordt in Best.

De leden van de PvdA/GroenLinks kwamen maandagavond in vergadering bijeen. Volgens partijvoorzitter Berend-Jan van den Boomen waren er vier partijleden die hun belangstelling voor de vacant komende wethouderspost kenbaar hebben gemaakt. De keuze viel uiteindelijk op De Man.

Volgens Van den Boomen zal de fractie van de PvdA/GroenLinks in de gemeenteraad de voordracht officieel kenbaar maken. De uiteindelijke benoeming van De Man tot wethouder, die is voorbehouden aan de 21 leden van de gemeenteraad, wordt in september verwacht, na de benoeming van Van Aert in Best.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Geerts advies Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Gemeente Boxtel