RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:28:26    zaterdag, 17 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 19 augustus 2012 11:00 uur, laatst gewijzigd op 20 augustus 2012 14:29 uur

Topweekeinde voor De Langspier

Topweekeinde voor De Langspier

Op de foto: Recreatieplas De Langspier beleefde een topweekeinde. Zondag stopte de teller pas bij 4.100 badgasten. (Foto: Albert Stolwijk).

De tropische hitte in het afgelopen weekeinde heeft recreatieplas De Langspier geen windeieren gelegd. Zaterdag togen al 3.200 badgasten naar het buitenbad in Boxtel, maar zondag mochten uitbater John Brusselers en zijn medewerkers liefst 4.100 bezoekers begroeten. ,,In mijn periode als exploitant een absoluut record.”

De hele parkeerplaats stond zaterdag en zondag in de middaguren propvol met auto's, terwijl ook in de fietsenstalling nauwelijks een plekje te vinden was. Ook buiten de poorten, van manege De Langspier aan de Molenwijkseweg tot voorbij het kapelletje richting Esch stonden zondag auto’s geparkeerd. ,,Het liep dermate storm dat drie van onze in totaal 23 medewerkers aan de weg stonden om het verkeer in goede banen te leiden”, aldus Brusselers.

,,Ik heb begrepen dat op een hele warme dag in 2003 zelfs nog meer mensen De Langspier hebben bezocht, namelijk 4.700, maar voor mij is het bezoekersaantal van zondag ongekend. Niet dat het alles goed maakt, maar we kunnen mede dankzij dit topweekeinde toch wel spreken van een redelijk seizoen waarin we de kost aardig hebben kunnen verdienen. Het mooiste was natuurlijk geweest als we dit soort tropische dagen, gelet op de verkoop van abonnementen, al in de maand juni hadden mogen meemaken.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Rijschool Dolman Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Koppelmans Modecentrum Frans Theelen Toverboom TopSlank Geerts advies Gemeente Boxtel Tiga Zwanenberg adviesgroep 040Fit Olieenzo Natasja fashion Kindertuin Doornmalen electro