18:53:28    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 19 augustus 2012 11:00 uur, laatst gewijzigd op 20 augustus 2012 14:29 uur

Topweekeinde voor De Langspier

Topweekeinde voor De Langspier

Op de foto: Recreatieplas De Langspier beleefde een topweekeinde. Zondag stopte de teller pas bij 4.100 badgasten. (Foto: Albert Stolwijk).

De tropische hitte in het afgelopen weekeinde heeft recreatieplas De Langspier geen windeieren gelegd. Zaterdag togen al 3.200 badgasten naar het buitenbad in Boxtel, maar zondag mochten uitbater John Brusselers en zijn medewerkers liefst 4.100 bezoekers begroeten. ,,In mijn periode als exploitant een absoluut record.”

De hele parkeerplaats stond zaterdag en zondag in de middaguren propvol met auto's, terwijl ook in de fietsenstalling nauwelijks een plekje te vinden was. Ook buiten de poorten, van manege De Langspier aan de Molenwijkseweg tot voorbij het kapelletje richting Esch stonden zondag auto’s geparkeerd. ,,Het liep dermate storm dat drie van onze in totaal 23 medewerkers aan de weg stonden om het verkeer in goede banen te leiden”, aldus Brusselers.

,,Ik heb begrepen dat op een hele warme dag in 2003 zelfs nog meer mensen De Langspier hebben bezocht, namelijk 4.700, maar voor mij is het bezoekersaantal van zondag ongekend. Niet dat het alles goed maakt, maar we kunnen mede dankzij dit topweekeinde toch wel spreken van een redelijk seizoen waarin we de kost aardig hebben kunnen verdienen. Het mooiste was natuurlijk geweest als we dit soort tropische dagen, gelet op de verkoop van abonnementen, al in de maand juni hadden mogen meemaken.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel