00:50:44    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 14 december 2011 09:51 uur, laatst gewijzigd op 14 december 2011 09:53 uur

Toprenners naar Langspiercross

Toprenners naar Langspiercross

Op de foto: De Langspiercross werd in 2010 gehouden in een winters decor. (Foto: Gerard Schalkx).

De Stichting Wielerbelangen Boxtel heeft zaterdag het parcours uitgezet voor de jaarlijkse cyclocross rond recreatieplas De Langspier aan de Molenwijkseweg. De veldrit die dit jaar voor de veertiende keer wordt georganiseerd, staat zondag 18 december op de kalender van de KNWU.

De hoofdcategorie, de eliterenners, starten om 15.00 uur voor hun wedstrijd over zestig minuten. Publiekstrekker bij het hoofdnummer, de eliterenners, is Roy van Heeswijk uit het naburige Sint-Oedenrode. Van Heeswijk die in heel Nederland de overwinningen aan elkaar rijgt, zal zeker in zijn ’thuiswedstrijd’ willen vlammen.

Ex-prof en meervoudig oud-winnaar van de Langspiercross, Wilant van Gils, is een geduchte concurrent. Ook enkele sterke Belgen hebben zich ingeschreven en de organisatie verwacht nog enkele toppers die zich op het laatste moment zullen melden.

De eerste wedstrijden beginnen al om 10.30 uur, de toegang is gratis. Lees de complete voorbeschouwing in Brabants Centrum van donderdag 15 december.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg buisman optiek Filipe Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Toverboom TopSlank Podium Boxtel Beleef Boxtel Doornmalen electro EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Elan Bikes support