02:55:34    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 15 mei 2013 17:09 uur, laatst gewijzigd op 15 mei 2013 17:10 uur

Tocht over fietspad Esch-A2

Tocht over fietspad Esch-A2

Het vrijliggend fietspad tussen Esch en rijksweg A2 werd in april opgeleverd en wordt inmiddels veelvuldig gebruikt door fietsers. Woensdag vond de officiële opening van de betonnen fietsstrook plaats. Wethouder Eric van den Dungen van de gemeente Haaren stapte op de fiets voor een minifietstocht.

Hij deed dat samen met een aantal scholieren, organisatoren van de Essche Fietsdag en leden van de KBO. De route voerde hen via de fietsstrook naar dorpshuis De Es, waar ze werden opgewacht door medewerkers van de firma Heijmans en mensen die nabij het vrijliggend fietspad wonen.

,,Het heeft zeven jaar geduurd voordat het fietspad er lag, maar de firma Heijmans verzekerde mij dat de strook nu zo’n veertig jaar meegaat voordat we er weer iets aan moeten doen", aldus een trotse wethouder Van den Dungen. (Foto: Peter de Koning).

Lees meer over het Essche fietspad in Brabants Centrum van donderdag 16 mei.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geerts advies