RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:58:45    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 13 februari 2012 19:30 uur, laatst gewijzigd op 14 februari 2012 12:27 uur

Titel voor jongensteam MEP

Titel voor jongensteam MEP

Op de foto: Staand links naar rechts Erik Verzijden, Xander Akerboom, Jurren van Melis, Sam Verzijden, Tim van Dooren, Hugo Oostendorp en Didier Brouns. Zittend links naar rechts Bas van Kampen, Thijs Langenhoff, Gijs Maas, Okke Simons en liggend Floris Schellekens

Het jongens C1 team van MEP is zaterdag ongeslagen zaalhockeykampioen geworden in de sub-topklasse. Het team, dat getraind en gecoacht wordt door Erik Verzijden, won thuis met 12-1 van Tilburg C2. Met nog één wedstrijd voor de boeg zijn de jongens onbereikbaar geworden voor de concurrentie.

Het getalenteerde C1-team is aan een uitermate sterk seizoen bezig. In de veldcompetitie  werd in november het herfstkampioenschap in de eerste klasse behaald. Met de zaalhockeycompetitie erbij betekent dit dat de jongens nu al negentien wedstrijden ongeslagen zijn. Er werden achttien overwinningen behaald, slechts één keer werd gelijkgespeeld.

Zondag 26 februari speelt MEP C1 de laatste zaalhockeywedstrijd van dit seizoen, uit tegen Best JC. Op 10 maart start de veldcompetitie. Daarin gaat het team in de sub-topklasse spelen. Ter voorbereiding hierop spelen de jongens zaterdag 3 maart een oefenwedstrijd in en tegen Eindhoven C1.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Doornmalen electro