11:45:48    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 13 februari 2012 19:30 uur, laatst gewijzigd op 14 februari 2012 12:27 uur

Titel voor jongensteam MEP

Titel voor jongensteam MEP

Op de foto: Staand links naar rechts Erik Verzijden, Xander Akerboom, Jurren van Melis, Sam Verzijden, Tim van Dooren, Hugo Oostendorp en Didier Brouns. Zittend links naar rechts Bas van Kampen, Thijs Langenhoff, Gijs Maas, Okke Simons en liggend Floris Schellekens

Het jongens C1 team van MEP is zaterdag ongeslagen zaalhockeykampioen geworden in de sub-topklasse. Het team, dat getraind en gecoacht wordt door Erik Verzijden, won thuis met 12-1 van Tilburg C2. Met nog één wedstrijd voor de boeg zijn de jongens onbereikbaar geworden voor de concurrentie.

Het getalenteerde C1-team is aan een uitermate sterk seizoen bezig. In de veldcompetitie  werd in november het herfstkampioenschap in de eerste klasse behaald. Met de zaalhockeycompetitie erbij betekent dit dat de jongens nu al negentien wedstrijden ongeslagen zijn. Er werden achttien overwinningen behaald, slechts één keer werd gelijkgespeeld.

Zondag 26 februari speelt MEP C1 de laatste zaalhockeywedstrijd van dit seizoen, uit tegen Best JC. Op 10 maart start de veldcompetitie. Daarin gaat het team in de sub-topklasse spelen. Ter voorbereiding hierop spelen de jongens zaterdag 3 maart een oefenwedstrijd in en tegen Eindhoven C1.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Remax-optimus buisman optiek Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Podium Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel Elan Bikes support Geld en Makelaardij Filipe Alfa Uitvaartonderneming Bijnen