10:01:18    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 14 december 2013 18:58 uur, laatst gewijzigd op 14 december 2013 19:23 uur

Tijberzaal geniet van Projectkoor

Tijberzaal geniet van Projectkoor

Op de foto: Jaarlijks trakteert het Gehandicaptenplatform Boxtel de aangesloten leden op een gratis kerstconcert door het Projectkoor. (Foto's: Henk van Weert).

Nadat drie dagen eerder een afgeladen Sint-Petrusbasiliek al met volle teugen genoot, heeft het Projectkoor Boxtel zaterdagmiddag haar jaarlijkse kerstconcert nogmaals vertolkt. De genodigden van het Gehandicaptenplatform in de Tijberzaal waren laaiend enthousiast.

Dat na afloop een van de luisteraars spontaan de microfoon greep om dirigent Adri Aalbers en de ruim zeventig leden van het gelegenheidskoor te bedanken voor het optreden, was misschien wel het mooiste compliment dat gegeven kon worden. In de hulde werd uiteraard ook het begeleidingsorkest betrokken.

Voorzitter Ad van Weert van het Gehandicaptenplatform onderstreepte die waardering met diverse boeketten bloemen voor de mensen die zich hadden ingezet. Onder meer voor dirigente Adri Aalbers die twintig jaar geleden het initiatief nam voor het Projectkoor, maar ook voor beide solisten: sopraan Arianne Kievits en bas-bariton Rob Hazenberg.

De bezoekers werden niet alleen getrakteerd op bekende en minder bekende kerstliederen. Vrijwilligers van het Gehandicaptenplatform zorgden ook dat er allerlei lekkers werd rondgedeeld. De luisteraars beleefden een middag die hen op inspirerende wijze in de stemming voor Kerstmis bracht.

Foto's

Tijberzaal geniet van Projectkoor Tijberzaal geniet van Projectkoor Tijberzaal geniet van Projectkoor Tijberzaal geniet van Projectkoor Tijberzaal geniet van Projectkoor Tijberzaal geniet van Projectkoor Tijberzaal geniet van Projectkoor Tijberzaal geniet van Projectkoor

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geerts advies Alfa Huidtherapie Doornmalen electro Elan Bikes support Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg TopSlank Toverboom Filipe buisman optiek Remax-optimus