02:45:08    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 04 december 2013 17:35 uur, laatst gewijzigd op 04 december 2013 17:37 uur

Tiga jaar lang in actie voor KiKa

Tiga jaar lang in actie voor KiKa

Op de foto: Eigenaren Jan en Gemmy Schellekens van Tiga Health & Beauty zetten zich het komende jaar met hun medewerkers in voor het goede doel Tiga. (Foto: Peter de Koning).

Tiga Health & Beauty, gevestigd aan de Prins Bernhardstraat in Boxtel, organiseert tot en met december 2014 iedere maand een actie voor stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Het initiatief gaat van start met de verkoop van speciale knuffelberen.

Marieke van den Heuvel, al twaalf jaar werkzaam bij Tiga, nam het initiatief voor deze inzamelingsactie. ,,We hopen iedereen met deze actie bewust te maken dat het geld erg hard nodig is bij KiKa. De aftrap is de verkoop van een knuffel, een leuk kerstcadeau.”

De maandelijkse evenementen staan in het teken van de thema’s ’gezond’ en ’beweging’. Van den Heuvel: ,,Zo organiseren we de komende maanden onder meer een spinning- en zumbamarathon en een veiling. Tijdens de grote dansshow van Tiga, die eind december 2014 in Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch plaatsvindt, maken we de eindopbrengst van de actie bekend. Ik hoop dat dit een flink bedrag wordt.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Geerts advies Olieenzo Filipe EmielTechniek Elan Bikes support Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie TopSlank buisman optiek Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Toverboom Podium Boxtel