03:17:31    donderdag, 18 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 29 december 2014 07:12 uur, laatst gewijzigd op 29 december 2014 07:13 uur

Tiga danst voor KiKa

 Tiga danst voor KiKa

Op de foto: Aan het eind van de show verzamelden alle deelnemers op het podium voor de bekendmaking van de opbrengst voor KiKa. (Foto: Peter de Koning)

Maar liefst 320 kinderen en jongeren van Tiga Health & Beauty verzorgden maandag 22 december de show ‘Seasons of Love’ in Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Aan het eind van de show werd de opbrengst voor KiKa bekendgemaakt: 15.062,17 euro.

‘Seasons of Love’ was een muzikale dansreis door de vier jaargetijden, met een heus ‘Zwanenmeertje’, stoere breakdance, vioolspel door Daniëlle van Berkom en nog veel meer verrassende elementen. De twee uur durende voorstelling werd twee keer opgevoerd voor een nagenoeg uitverkochte grote zaal. Ouders, broers, zussen, grootouders en andere belangstellenden genoten van een kleurrijke en wervelende show, opgevoerd door negentien groepen uit alle disciplines.

De opbrengst van de verkochte toegangskaarten ging voor een deel naar KiKa voor de bestrijding van kinderkanker. Dat bedrag werd opgeteld bij de opbrengst van de verschillende acties die Tiga in 2014 hield voor KiKa. De uiteindelijke opbrengst van ruim vijftien mille ontlokte een staande ovatie aan de volle zaal.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding