RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:30:36    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 29 december 2014 07:12 uur, laatst gewijzigd op 29 december 2014 07:13 uur

Tiga danst voor KiKa

 Tiga danst voor KiKa

Op de foto: Aan het eind van de show verzamelden alle deelnemers op het podium voor de bekendmaking van de opbrengst voor KiKa. (Foto: Peter de Koning)

Maar liefst 320 kinderen en jongeren van Tiga Health & Beauty verzorgden maandag 22 december de show ‘Seasons of Love’ in Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Aan het eind van de show werd de opbrengst voor KiKa bekendgemaakt: 15.062,17 euro.

‘Seasons of Love’ was een muzikale dansreis door de vier jaargetijden, met een heus ‘Zwanenmeertje’, stoere breakdance, vioolspel door Daniëlle van Berkom en nog veel meer verrassende elementen. De twee uur durende voorstelling werd twee keer opgevoerd voor een nagenoeg uitverkochte grote zaal. Ouders, broers, zussen, grootouders en andere belangstellenden genoten van een kleurrijke en wervelende show, opgevoerd door negentien groepen uit alle disciplines.

De opbrengst van de verkochte toegangskaarten ging voor een deel naar KiKa voor de bestrijding van kinderkanker. Dat bedrag werd opgeteld bij de opbrengst van de verschillende acties die Tiga in 2014 hield voor KiKa. De uiteindelijke opbrengst van ruim vijftien mille ontlokte een staande ovatie aan de volle zaal.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Doornmalen electro Olieenzo Geerts advies Beleef Boxtel