18:35:24    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 21 januari 2014 10:34 uur, laatst gewijzigd op 21 januari 2014 10:36 uur

Tienerkletser in Waggelrevue

Tienerkletser in Waggelrevue

Op de foto: Als rockster won Sam Hereijgers afgelopen zaterdag de eerste editie van het Tiener Kletskampioenschap van Eendengat. (Foto: Gerard Schalkx).

Als kersverse Tiener Kletskampioen van Eendengat is de 16-jarige Sam Hereijgers een van de tonpraters die vrijdag 7 en zaterdag 8 februari optreden tijdens de jaarlijkse Waggelrevue. De kaartverkoop voor de Boxtelse zittingsavonden in hofpaleis Denziz kan nog wel een impuls gebruiken.

Naast de tienerkletser komen bekende namen in de buutton. Ad Hoevenaars neemt de politiek in Boxtel op de korrel en ook Toon van Krieken, een van de organisatoren van de Waggelrevue, zorgt voor een ludieke monoloog.

Wie meer wil weten over het programma van de Eendengatse zittingsavonden en kaartjes wil bestellen kan terecht op www.waggelrevue.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Meubelmakerijdenberg Toverboom Alfa Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Huidtherapie Beleef Boxtel TopSlank Geld en Makelaardij Elan Bikes support Filipe Doornmalen electro EmielTechniek Remax-optimus