17:38:39    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 mei 2012 17:34 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2012 01:23 uur

Tien Moederdagontbijtjes cadeau

Tien Moederdagontbijtjes cadeau

Op de foto: De prijswinnaars van de spaaractie in winkelcentrum Selissen met hun gevulde boodschappentas. (Foto: Gerard Schalkx).

,,Ik had jullie natuurlijk morgenvroeg écht een ontbijtje op bed kunnen serveren, maar ik denk dat niet iederéén dat op prijs zal stellen. Maar met deze tas vol lekkers hoop ik dat jullie toch een mooie start van Moederdag beleven.” Met die woorden verraste voorzitter Bart van Roosmalen van de Winkeliersvereniging Selissen zaterdag aan het einde van de middag tien prijswinnaars van de spaaractie.

In supermarkt Plus Van der Horst aan de Van Beekstraat namen de volgende personen een volle boodschappentas met plezier in ontvangst: Daniëlle van den Oetelaar, Dayenne Maas, Gerda Mutsaers, Gerard Voets en de families Van Buul, Van der Struijk, Smit, Hobbelen, Van Houtum en Van de Wal.

Mensen die nog spaarkaarten hebben die nog niet vol zijn, kunnen doorsparen. Ook met Vaderdag reikt de winkeliersvereniging Selissen weer boodschappenpakketten uit, meldde waarnemend bedrijfsleider Roel Timmermans van de Plus-supermarkt.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel EmielTechniek Doornmalen electro Toverboom Filipe Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Remax-optimus Huidtherapie Elan Bikes support TopSlank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies buisman optiek Olieenzo