RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:59:05    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 20 september 2011 21:45 uur, laatst gewijzigd op 20 september 2011 21:47 uur

Tessa naar masterclass Pia Douwes

Tessa naar masterclass Pia Douwes

Op de foto: Tessa Berkelmans in actie tijdens een popconcert met Boxtel's Harmonie, twee jaar geleden. (Foto: Gerard Schalkx).

Tessa Berkelmans uit Liempde neemt volgende week deel aan een masterclass van de bekende musicaldiva Pia Douwes. De Liempdse logopediestudente werd onlangs samen met vijf anderen uit ruim veertig kandidaten gekozen.

Tessa kreeg in augustus een bijzonder cadeautje voor haar twintigste verjaardag. Haar ouders hadden een deelnamebewijs bemachtigd om auditie te doen voor een masterclass van de bekende musicalster en actrice Pia Douwes. Twee weken geleden toog ze naar Eemnes waar ze in een plaatselijk gemeenschapshuis liet horen wat ze op vocaal gebied in haar mars heeft. En dat is heel wat, zo hebben muziekliefhebbers in haar woonplaats en directe omgeving al meermalen kunnen horen. Douwes toonde zich eveneens onder de indruk en nodigde Tessa uit voor de masterclass.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Gemeente Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Geerts advies Café zaal Kloosterzicht