16:08:00    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 28 februari 2012 14:18 uur, laatst gewijzigd op 03 maart 2012 14:36 uur

'Tell me about musicals'

\'Tell me about musicals\'

Op de foto: Musicalzanger Ruud van Overdijk uit Oirschot, tot voor kort te zien in 'Zorro', is een van de vier vocalisten tijdens het musicalconcert van Boxtel's Harmonie op 20 en 21 april.

Zaterdag 3 maart start Boxtel’s Harmonie met de kaartverkoop voor twee concertavonden onder de titel ’Tell me about musicals’. Tijdens de optredens op vrijdag 20 en zaterdag 21 april in het Jacob-Roelandslyceum treden vier Brabantse musicaltalenten voor het voetlicht.

De vocalisten die Boxtel’s Harmonie contracteerde voor ’Tell me about musicals’ voltooiden hun conservatoriumopleiding op het gebied van musical en/of muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Onder hen Ruud van Overdijk uit Oirschot die op de derde plaats eindigde in de tv-hit ’Op zoek naar Zorro’.

Naast hem betreden Saskia van der Staak (Middelbeers) en Ingrid van den Nieuwenhuizen en Bart van Veldhoven, beide uit Tilburg, het podium. Zij vertolken hits uit onder meer Les Misérables, Phantom of the Opera, Miss Saigon, Footloose, Mary Poppins, Abba, Wicked, Queen en Soldaat van Oranje.

Kaartjes voor ’Tell me about musicals’ kosten 10 euro en zijn vanaf zaterdag 3 maart te koop bij kapsalon Iris (Molenstraat) en sigarenmagazijn Voets (Rechterstraat). Reserveren kan ook via internet: www.boxtelsharmonie.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Filipe Beleef Boxtel Remax-optimus Alfa Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geerts advies EmielTechniek Geld en Makelaardij Podium Boxtel buisman optiek Olieenzo