RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:34:33    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 28 februari 2012 14:18 uur, laatst gewijzigd op 03 maart 2012 14:36 uur

'Tell me about musicals'

\'Tell me about musicals\'

Op de foto: Musicalzanger Ruud van Overdijk uit Oirschot, tot voor kort te zien in 'Zorro', is een van de vier vocalisten tijdens het musicalconcert van Boxtel's Harmonie op 20 en 21 april.

Zaterdag 3 maart start Boxtel’s Harmonie met de kaartverkoop voor twee concertavonden onder de titel ’Tell me about musicals’. Tijdens de optredens op vrijdag 20 en zaterdag 21 april in het Jacob-Roelandslyceum treden vier Brabantse musicaltalenten voor het voetlicht.

De vocalisten die Boxtel’s Harmonie contracteerde voor ’Tell me about musicals’ voltooiden hun conservatoriumopleiding op het gebied van musical en/of muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Onder hen Ruud van Overdijk uit Oirschot die op de derde plaats eindigde in de tv-hit ’Op zoek naar Zorro’.

Naast hem betreden Saskia van der Staak (Middelbeers) en Ingrid van den Nieuwenhuizen en Bart van Veldhoven, beide uit Tilburg, het podium. Zij vertolken hits uit onder meer Les Misérables, Phantom of the Opera, Miss Saigon, Footloose, Mary Poppins, Abba, Wicked, Queen en Soldaat van Oranje.

Kaartjes voor ’Tell me about musicals’ kosten 10 euro en zijn vanaf zaterdag 3 maart te koop bij kapsalon Iris (Molenstraat) en sigarenmagazijn Voets (Rechterstraat). Reserveren kan ook via internet: www.boxtelsharmonie.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies SNS Bank Beleef Boxtel Huidtherapie Proef Culinair Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding