RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:00:55    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 03 april 2013 16:02 uur, laatst gewijzigd op 06 april 2013 13:11 uur

Taart eten bij briljanten paar

Taart eten bij briljanten paar

Op de foto: Hendrik en Janske van Schijndel-Hobbelen kregen woensdagmiddag bezoek van burgemeester Hans van Brummen. Het paar vierde haar briljanten huwelijksdag. (Foto: Albert Stolwijk).

Hendrik en Janske van Schijndel-Hobbelen werden woensdagmiddag verrast door burgemeester Hans van Brummen. Het Boxtelse paar vierde haar briljanten huwelijksdag. Van Brummen bracht een bezoek aan het echtpaar om hen te feliciteren.

Met een cadeaupakket stapte de Boxtelse burgemeester de woning van het paar in woonzorgcentrum Elisabethsdael binnen. ,,Met lege handen komen, dat gaat natuurlijk niet", stelde Van Brummen. Hendrik en Janske waren zichtbaar onder de indruk van de komst van de burgemeester. ,,D'n burger op bezoek, dat is wel heel bijzonder", vond het paar.

Het stel kent elkaar al sinds hun jeugd en trad 65 jaar geleden in het huwelijk. Dat ze nog altijd bij elkaar zijn, vinden beiden heel bijzonder. ,,Er zijn er maar weinig die dat halen", meldde Janske. Hendrik vulde aan: ,,Het is vooral speciaal dat we al 65 jaar met dezelfde getrouwd zijn..." Burgemeester Van Brummen sprak met het paar over hun huwelijksleven en kreeg een groot stuk taart. ,,Speciaal voor u bewaard", glunderde Janske.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Olieenzo Doornmalen electro Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies