RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:53:06    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 23 maart 2014 09:23 uur, laatst gewijzigd op 24 maart 2014 15:09 uur

Sybilla Buisman Optiek trakteert

Sybilla Buisman Optiek trakteert

Op de foto: Sybilla Buisman (met groen jasje) verraste haar klanten, jong én oud, met leuke attenties tijdens de open dag van haar jubilerende optiek. (Foto: Henk van Weert).

UPDATE - Het was zaterdag een drukte van belang in de jubilerende optiek van Sybilla Buisman in Boxtel. Na afloop van de open dag maakten veel kinderen die in de voorbije maand hun kijkdiploma behaalden, van de gelegenheid om mee te loten naar een grote pluche speelgoedgiraf. Youri van Nieuwburg was de gelukkige winnaar. Andere kinderen konden een troostprijs uitkiezen.

Ter gelegenheid van het zilveren jubileum hield Buisman zaterdag 22 maart een open dag. Daar konden bezoekers aan een rad van avontuur draaien waarmee mooie prijzen te winnen waren. Het rad staat overigens nog tot 25 april in de winkel, zodat klanten nog een maand lang mee kunnen dingen naar de prijzen. Die lopen uiteen van een zonnebril op sterkte tot en met kanskaarten voor bezoek aan een roofvogelshow of een  musical. De bezoekers werden zaterdag getrakteerd op een drankje en de kinderen konden zich achter in de tuin uitleven op een groot springkussen.

Zondag 23 maart was het op de kop af 25 jaar geleden dat Buisman zich vestigde aan de Breukelsestraat. Zes jaar geleden verhuisde ze naar een ander deel van de straat, meer richting het centrum en dat bleek een goede zet. In 2010 werd Sybilla Buisman Optiek verkozen tot ’Beste Zelfstandige Winkel van Nederland’ in de strijd om de ING Retailprijs.

Kijk voor meer foto's van de open dag bij Sybilla Buisman Optiek op onze Facebookpagina.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Doornmalen electro Proef Culinair Huidtherapie SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen