16:03:45    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 24 november 2013 09:31 uur, laatst gewijzigd op 24 november 2013 09:38 uur

Stuur je beste wensen uit...

Stuur je beste wensen uit...

Nog altijd worden we in december overstelpt met kerst- en nieuwjaarswensen. Steeds vaker ontvangen we die digitaal, zeker van familie en vrienden in het buitenland. Brabants Centrum stelt mensen uit haar verspreidingsgebied die buiten Nederland verblijven of wonen, in staat hun internetwensen te publiceren in een kerstspecial.

Veel emigranten en mensen die tijdelijk in het buitenland wonen of werken, blijven op de hoogte van hetgeen in deze regio gebeurt via de website van Brabants Centrum. De redactie biedt hen de mogelijkheid om familieleden in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde op een bijzondere manier de beste wensen over te brengen. In een kerstspecial van de papieren krant worden de leukste of meest originele wensen opgenomen, samen met een foto van de afzender.

Kerst- en nieuwjaarswensen die voor publicatie in aanmerking komen, bevatten maximaal veertig woorden en dienen te worden voorzien voornaam (voluit), achternaam, woonplaats en land. Bovendien moet een scherpe foto met een resolutie van minimaal 750 kB worden meegezonden naar bc@brabantscentrum.nl onder vermelding van ’De beste wensen uit…’ Inzenden kan tot uiterlijk dinsdag 10 december.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Doornmalen electro Huidtherapie Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding