RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:44:12    maandag, 18 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 24 november 2013 09:31 uur, laatst gewijzigd op 24 november 2013 09:38 uur

Stuur je beste wensen uit...

Stuur je beste wensen uit...

Nog altijd worden we in december overstelpt met kerst- en nieuwjaarswensen. Steeds vaker ontvangen we die digitaal, zeker van familie en vrienden in het buitenland. Brabants Centrum stelt mensen uit haar verspreidingsgebied die buiten Nederland verblijven of wonen, in staat hun internetwensen te publiceren in een kerstspecial.

Veel emigranten en mensen die tijdelijk in het buitenland wonen of werken, blijven op de hoogte van hetgeen in deze regio gebeurt via de website van Brabants Centrum. De redactie biedt hen de mogelijkheid om familieleden in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde op een bijzondere manier de beste wensen over te brengen. In een kerstspecial van de papieren krant worden de leukste of meest originele wensen opgenomen, samen met een foto van de afzender.

Kerst- en nieuwjaarswensen die voor publicatie in aanmerking komen, bevatten maximaal veertig woorden en dienen te worden voorzien voornaam (voluit), achternaam, woonplaats en land. Bovendien moet een scherpe foto met een resolutie van minimaal 750 kB worden meegezonden naar bc@brabantscentrum.nl onder vermelding van ’De beste wensen uit…’ Inzenden kan tot uiterlijk dinsdag 10 december.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Beleef Boxtel Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen