RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:48:34    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 31 mei 2012 17:19 uur, laatst gewijzigd op 01 juni 2012 13:03 uur

Studenten SintLucas exposeren

Studenten SintLucas exposeren

Op de foto: Medestudenten en andere belangstellenden bekijken de afstudeerwerkstukken van SintLucas. (Foto: Gerard Schalkx).

In het schoolgebouw van de Boxtelse vakinstelling SintLucas aan de Burgakker presenteren vierdejaarsstudenten tot en met vrijdag 8 juni hun eindexamenwerken. De tentoonstelling werd donderdag geopend door marketingmanager Mark Hoevenaars van het ontwerpbureau Van Berlo uit Eindhoven.

De werkstukken zijn verspreid over het schoolgebouw in verschillende ruimten te bezichtigen, waaronder schilderijen, iconen, fraaie foto’s, designmeubels, gerestaureerde lijsten, decoraties, voorbeelden van vergulding op een keramische ondergrond en interieurontwerpen. Daarnaast zijn producten te zien van leerlingen die de opleidingen grafische vormgeving, mediavormgeving en stand, winkel en decorvormgeving hebben gevolgd.

Nadat Hoevenaars, oud-student van SintLucas, de tentoonstelling geopend had, liepen veel studenten met hun ouders langs de werkstukken. De studenten presenteerden donderdagmiddag ook het jaarboek dat ze vervaardigd hebben. Hierin worden alle eindexamenkandidaten vermeld met een foto en hun werk.

De expositie bij SintLucas is te bezoeken op werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur. Dinsdag en donderdag kunnen bezoekers tot 21.00 uur terecht.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Proef Culinair Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen