18:18:34    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 31 mei 2012 17:19 uur, laatst gewijzigd op 01 juni 2012 13:03 uur

Studenten SintLucas exposeren

Studenten SintLucas exposeren

Op de foto: Medestudenten en andere belangstellenden bekijken de afstudeerwerkstukken van SintLucas. (Foto: Gerard Schalkx).

In het schoolgebouw van de Boxtelse vakinstelling SintLucas aan de Burgakker presenteren vierdejaarsstudenten tot en met vrijdag 8 juni hun eindexamenwerken. De tentoonstelling werd donderdag geopend door marketingmanager Mark Hoevenaars van het ontwerpbureau Van Berlo uit Eindhoven.

De werkstukken zijn verspreid over het schoolgebouw in verschillende ruimten te bezichtigen, waaronder schilderijen, iconen, fraaie foto’s, designmeubels, gerestaureerde lijsten, decoraties, voorbeelden van vergulding op een keramische ondergrond en interieurontwerpen. Daarnaast zijn producten te zien van leerlingen die de opleidingen grafische vormgeving, mediavormgeving en stand, winkel en decorvormgeving hebben gevolgd.

Nadat Hoevenaars, oud-student van SintLucas, de tentoonstelling geopend had, liepen veel studenten met hun ouders langs de werkstukken. De studenten presenteerden donderdagmiddag ook het jaarboek dat ze vervaardigd hebben. Hierin worden alle eindexamenkandidaten vermeld met een foto en hun werk.

De expositie bij SintLucas is te bezoeken op werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur. Dinsdag en donderdag kunnen bezoekers tot 21.00 uur terecht.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Podium Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Toverboom Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus EmielTechniek TopSlank