RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:20:38    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 13 april 2013 11:59 uur

Studenten SintLucas decoreren flats

Studenten SintLucas decoreren flats

Op de foto: Rosanna Heuts, vierdejaars studente van SintLucas, werkt aan één van haar ontwerpen in het complex Leeuw op Hoogheem. In de trappenhal op iedere verdieping prijkt binnenkort een afbeelding van een leeuw. (Foto: Albert Stolwijk).

In de Boxtelse flats Schorpioen, Steenbok, Waterman, Tweelingen en Boogschutter op Hoogheem hingen al ontwerpen van studenten van vakopleiding SintLucas. Ook in de trappenhal van de complexen Leeuw en Weegschaal zijn inmiddels de contouren van nieuwe ontwerpen te zien.

Bewoners kozen vorige maand uit een aantal ontwerpen van vierdejaars studenten. Sinds vorige week zijn de leerlingen bezig met de schilderingen in het complex.

Rosanna Heuts brengt in de grote trappenhal van de flat Leeuw haar ontwerp aan. Zij heeft een paar belangrijke onderdelen van het leven uitgelicht met afbeeldingen van leeuwen, zoals genieten en liefhebben. Ook het ontwerp van Deveney Ochel prijkt binnenkort in de kleine hal van het complex. Rubiënne Klomp kreeg van de bewoners van de flat Weegschaal groen licht om haar ontwerp op de muren aan te brengen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Proef Culinair Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie SNS Bank Olieenzo