RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:12:46    maandag, 19 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 16 november 2011 10:28 uur, laatst gewijzigd op 16 november 2011 10:35 uur

Studente (22) overlijdt na ongeval

Studente (22) overlijdt na ongeval

De 22-jarige Maaike Ligtenberg uit Boxtel kwam dinsdagavond om het leven bij een verkeersongeval in haar huidige woonplaats Tilburg. Ze werd op de Stadhuisplein geschept door een automobilist. Na het ongeval arresteerde de politie de 19-jarige veroorzaker.

Het noodlottige ongeval gebeurde rond 20.35 uur op de kruising Stadhuisplein / Bisschop Zwijsenstraat. Het  slachtoffer fietste over de Bisschop Zwijsenstraat in de richting van het Stadhuisplein te Tilburg. Toen ze bij het Stadhuisplein de weg overstak werd ze aangereden door een passerende automobilist. Ze overleed vrijwel direct aan haar verwondingen.

De automobilist werd gearresteerd en in voorarrest gesteld op verdenking van overtreding van artikel 6 Wegenverkeerswet 1994. Er waren diverse getuigen van het ongeval. Zij werden opgevangen in het nabijgelegen stadhuis, dat meteen haar deuren opende om opvang te verlenen. Hier waren ook medewerkers van Bureau Slachtofferhulp aanwezig.

De kruising werd afgesloten zodat verkeersongevalanalisten de plaats van het ongeval konden onderzoeken en sporen veilig te stellen. Ook werden er foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Studentenvereniging Plato in Tilburg heeft een condoleanceregister geopend voor Maaike Ligtenberg.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Olieenzo Koppelmans Geld en Makelaardij Huidtherapie Doornmalen electro Tiga Kindertuin Zwanenberg adviesgroep Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Rijschool Dolman Natasja fashion 040Fit Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank SNS Bank Meubelmakerijdenberg