02:05:38    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 16 mei 2012 12:28 uur, laatst gewijzigd op 16 mei 2012 12:43 uur

Streethockeyveldje is passé

Streethockeyveldje is passé

Op de foto: Het streethockeyveldje in Boxtel-Oost is definitief verleden tijd. (Foto: Albert Stolwijk).

Het streethockeyveldje in de haakse bocht van de Robert Schumanlaan en de Europalaan in Boxtel-Oost keert niet terug. De speelvoorziening werd in januari opgebroken om de riooloverstort ter plaatse te vernieuwen en te vergroten, maar de gemeente Boxtel liet toen weten dat de ontmoetingsplek voor jongeren later hersteld zou worden. Dat blijkt dus niet het geval.

Een deel van het wegdek van de straat Vorsenpoel en van de Taxandrialaan wordt - net als vier stukken in het fiets- en voetpad Lange Loop opnieuw - geasfalteerd. Op al deze locaties werden na de rioolwerkzaamheden tijdelijk klinkers aangebracht. Eerder kondigde de gemeente al aan dat met asfaltering zou worden gewacht tot dit voorjaar. Komende week gaat GMB Civiel uit Opheusden, het bedrijf dat ook de nieuwe riooloverstorten plaatste, aan de slag met de asfaltering.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Podium Boxtel Elan Bikes support Filipe Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Doornmalen electro EmielTechniek Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Alfa Huidtherapie TopSlank Geld en Makelaardij