RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:26:58    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 21 december 2012 09:08 uur, laatst gewijzigd op 22 december 2012 10:25 uur

StrammerMax cancelt optreden

StrammerMax cancelt optreden

Op de foto: Zanger Henk Toonen en bassist Jules Groenen tijdens het afscheidsconcert van StrammerMax in 2007. Na enkele jaren relatieve stilte pikt de rockband de muzikale draad weer op. (Archieffoto: Peter de Koning).

De Boxtelse rockband StrammerMax heeft zijn optreden in de nacht van Oud en Nieuw afgelast. Een van de zangers kampt met stemproblemen, waardoor repetities nog niet mogelijk waren. Bovendien valt het aantal gereserveerde kaartjes voor het concert in de MEP-kantine tegen, meldt bassist Jules Groenen.

Met iets meer dan zestig aanmeldingen is de belangstelling voor de muzikale start van 2013 te gering, vindt de band. Donderdagavond zijn de mensen die kaartje hadden besteld via e-mail op de hoogte gesteld van de afgelasting. Allen krijgen hun geld teruggestort. ,,Sorry voor deze domper, maar dit uitstel is geen afstel. We gaan kijken of we in het voorjaar sterk terug kunnen komen", schrijft Groenen in zijn mail. In 2007 zette de band een punt achter zijn optredens; maar het muzikale bloed kruipt waar het niet gaan kan. De rockers pakken de draad nu toch weer op.

StrammerMax koos het verrassende tijdstip van optreden om extra financiële middelen te verwerven voor hockeyclub MEP. De vereniging staat aan de vooravond van een grote renovatie van het sportcomplex waarvoor een lening van minimaal 215.000 euro afgesloten moet worden. Van de leden wordt ook een bijdrage verwacht; met acties van individuele MEP'ers en teams hoopt het hockeybestuur zo'n vijftig millen binnen te harken.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Geerts advies Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Olieenzo Doornmalen electro